Bedrijfswagens

Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt

Startende ondernemer? Jarenlange ervaring maar toe aan een nieuwe auto? Overstap naar grijs kenteken?

Voor de zakelijke markt biedt Autobedrijf te Grotenhuis een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, een unieke service en gedegen advies. Autobedrijf te Grotenhuis levert graag maatwerk dat al uw wensen en behoeften op het gebied van zakelijk rijden vervult.

Autobedrijf te Grotenhuis gaat graag met u op zoek naar de best passende mobiliteitsoplossing voor uw zakelijke behoefte. Of het nu gaat om de aanschaf van vervoersmiddelen, het onderhoud, het financieren of het verzekeren van uw wagen(park), voor al uw mobiliteitsvraagstukken en-oplossingen bent u bij Autobedrijf te Grotenhuis aan het juiste adres.

Aankoop bedrijfswagens

Als ondernemer of zakelijke rijder stelt u meestal specifieke eisen aan uw vervoer. Om deze specifieke behoeften inzichtelijk te krijgen en om u zo goed mogelijk naar de juiste oplossing te begeleiden, zal Autobedrijf Te Grotenhuis u de volgende vragen voorleggen.

  • Waar gaat u de auto voor gebruiken?
  • Gaat u zakelijke kilometers rijden of ook privé kilometers?
  • Wilt u de auto op uw zakelijke balans vermeld hebben?
  • Heeft u al een bestaand wagenpark?
  • Hoe ziet u de ontwikkelingen voor de de toekomst voor uw bedrijf?

Objectief advies en vakkundige begeleiding

Bij Autobedrijf Te Grotenhuis staat objectief advies en vakkundige begeleiding hoog in het vaandel. Onze kracht ligt in het ontzorgen en het inzichtelijk maken van keuzes die u moet maken, zodat u tijd overhoudt voor het runnen van uw onderneming.

Meer informatie?

U kunt ons per mail bereiken, maar u kunt uiteraard ook langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Onze adviseurs begeleiden u graag in het keuzeproces en zorgen voor een maatwerkoplossing voor al uw zakelijke vervoersuitdagingen.

Openingstijden

MA 08:00 – 18.00
DI 08:00 – 18.00
WO 08:00 – 18.00
DO 08:00 – 18.00
VR 08:00 – 18.00
ZA 09:00 – 16:00
ZO gesloten

Hier vindt u ons

Contact

Autobedrijf Te Grotenhuis

Stationsweg West 93

3931 EL Woudenberg

033 286 18 41

info@tegrotenhuis.com

Volg ons