Schade aan uw auto?

Autobedrijf te Grotenhuis is aangesloten bij de Stichting Schadegarant en is erkend servicepunt voor alle merken.

Stichting Schadegarant

De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor zeventien werkmaatschappijen van acht verzekeringsconcerns.

Merkgarantie en kwaliteit

Het doel van Autobedrijf te Grotenhuis en de Stichting Schadegarant is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces vergroten bij de consument. De kwaliteit van het herstel van de schade is gegarandeerd.

Als u de schade aan uw auto bij Autobedrijf te Grotenhuis laat herstellen, dan krijgt u als klant merkgarantie. Merkgarantie betekent dat de schade door of onder supervisie van de dealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Het merkgarantiebewijs is voor u als klant het tastbare bewijs dat uw kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij originele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van uw auto zoveel mogelijk wordt beperkt.

Kostenloos vervangend vervoer

Schade aan uw voertuig is vaak vervelend. Het scheelt enorm als uw verzekeringsagent is aangesloten bij Stichting Schadegarant. Als u auto onverhoopt schade heeft bent u de auto vaak een aantal dagen kwijt, omdat de schade hersteld moet worden. Schadegarant en Autobedrijf te Grotenhuis zorgen ervoor dat u tijdens de reparatie niet zonder vervoer hoeft te zitten. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden gedurende de reparatieperiode. De reparatieperiode proberen we natuurlijk zo kort mogelijk te houden.

Nog meer voordelen van Schadegarant

Autobedrijf te Grotenhuis neemt de afwikkeling van de schade in geval van Schadegarant graag van u over. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekering en de verdere afhandeling wordt door Autobedrijf te Grotenhuis geregeld. U kunt denken aan het regelen van een expert voor expertise van de schade, het schadetaxatierapport opstellen, het verzorgen van gratis vervangend vervoer, het verzorgen van de financiële afwikkeling, enz.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een APK. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem telefonisch contact op.

Openingstijden

MA 08:00 – 18.00
DI 08:00 – 18.00
WO 08:00 – 18.00
DO 08:00 – 18.00
VR 08:00 – 18.00
ZA 09:00 – 16:00
ZO gesloten

Hier vindt u ons

Contact

Autobedrijf Te Grotenhuis

Stationsweg West 93

3931 EL Woudenberg

033 286 18 41

info@tegrotenhuis.com

Volg ons