Fleetsales En Leasing

Wij zijn dagelijks onderweg om nieuw business te generen en bestaande relaties te onderhouden. Met onze dealerschappen van Fiat en Fiat professional zijn wij in staat om u optimaal te bedienen van gemak en maatwerk. Wij benaderen onze relaties altijd professioneel en objectief. Graag komen wij bij u langs om samen met u tot een oplossing op maat te komen. Of het nu is om kosten- en tijdsbesparingen in uw wagenpark door te voeren, meer flexibiliteit te creëren, of om U bij uitbereiding te adviseren.

Uw mobiliteitsbehoefte, onze expertise

Elke organisatie met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen. Autobedrijf Te Grotenhuis heeft alle kennis, expertise en daadkracht in huis om uw behoefte naar wens in te vullen.

Inzicht in nieuwe mogelijkheden

Termen als CO2-footprints, energielabels en mobiliteitsbudgetten zijn aan de orde van de dag en zorgen voor nieuwe wagenparkbehoeften. Deze ontwikkelingen geven u gelijk kans om uw mobiliteitskosten te verlagen. Wilt u snel inzicht hebben in de mogelijkheden die aansluiten op uw wagenparkbehoefte, maak dan gebruik van onze gratis fleetscan.

Gratis fleetscan

Wij analyseren gezamenlijk uw huidige wagenpark en laten vervolgens zien welke alternatieven tot verbetering leiden; voor milieu, voor efficiëntie, maar vooral voor uw budget.

Openingstijden

MA 08:00 – 18.00
DI 08:00 – 18.00
WO 08:00 – 18.00
DO 08:00 – 18.00
VR 08:00 – 18.00
ZA 09:00 – 16:00
ZO gesloten

Hier vindt u ons

Contact

Autobedrijf Te Grotenhuis

Stationsweg West 93

3931 EL Woudenberg

033 286 18 41

info@tegrotenhuis.com

Volg ons