De nieuwe Panda Hybrid

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. Maar ook door diverse andere duurzame oplossingen, zoals de toepassing van Seaqual® Yarn voor de stoelbekleding: een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee.

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition is de milieuvriendelijkste Panda ooit. Autobedrijf te Grotenhuis Woudenberg.
 ‘Hybrid’-aanduiding, ‘H’-logo, gevormd door twee dauwdruppels
‘H’-logo, gevormd door twee dauwdruppels


Ter gelegenheid van het debuut van de nieuwe Mild Hybrid-varianten zal de Fiat Panda voor het eerst in de geschiedenis samen in een speciale, unieke serie leverbaar zijn: de exclusieve ‘ Hybrid Launch Edition’. Deze speciale introductieserie is te herkennen aan de ‘Hybrid’-aanduiding op de achterkant van de auto en aan het exclusieve ‘H’-logo, gevormd door twee dauwdruppels, op de middenstijl. Dauw – het symbool van de dageraad en dus van het begin van een nieuw tijdperk – is gebruikt als inspiratie voor de nieuwe en exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’ waarin beide auto’s worden geleverd. Dit dauwgroen past de introductieversies als een maatpak en is in perfecte harmonie met de thema’s van natuur en innovatie.  In het interieur is de stoelbekleding trouw aan de duurzaamheidsfilosofie van het hele project.

Het vormt een perfecte match met zowel de FCA Mild Hybrid-technologie als het innovatieve karakter van de iconische Fiat Panda. De voorstoelen in de Launch Edition zijn de eerste in de automobielsector die gedeeltelijk gemaakt zijn van ‘SEAQUAL® YARN’. Dat is geweven uit een speciaal, door SEAQUAL INITIATIVE ontwikkeld materiaal, afgeleid van gerecycled plastic: 10% daarvan is afkomstig uit zee en 90% komt van het land.

Fiat werkt samen
met SEAQUAL INITIATIVE
om de ‘ocean clean up’
te steunen.

Wilt u meer weten? Bekijk dan hier de prijslijst.

Autobedrijf-te-grotenhuis-woudenberg-fiat-panda-hybrid-02-2020

Openingstijden

MA 08:00 – 18.00
DI 08:00 – 18.00
WO 08:00 – 18.00
DO 08:00 – 18.00
VR 08:00 – 18.00
ZA 09:00 – 16:00
ZO gesloten

Hier vindt u ons

Contact

Autobedrijf Te Grotenhuis

Stationsweg West 93

3931 EL Woudenberg

033 286 18 41

info@tegrotenhuis.com

Volg ons